توضیحات کامل :

پاورپوینت آشنایی، اجرا، تفسیر و کاربرد وکسلر کودکان دارای 69 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

فهرست مطالب

مقدمه
هوش(ماهیت، تعاریف)
دیباچه
وکسلر بزرگسالان(WAIS)
وکسلر کودکان پیش دبستانی
وکسلرتجدید نظر شده کودکان
اعتبار و روایی وکسلر کودکان
مقیاس های سه گانه وکسلر
خرده مقیاس های وکسلر
خرده ازمون های پایا و ناپایا
اجرای آزمون
فرم های کوتاه مقیاس وکسلر
طبقه بندی افراد از لحاظ هوشبهر
تفسیر وکسلر و اختلالا
وکسلر و اتیسم
وکسلر و بیش فعالی
وکسلر و اختلال زبان
وکسلر و آسیب مغزی

 

قسمتی از متن

مقدمه
جایگاه و نقش سنجش در مشاوره و روان درمانی
جایگاه آزمونهای روانشناختی در فرایند تشخیص
اهمیت تسلط بر ازمون های پرکاربرد هوش و شخصیت
سه سوال اساسی قبل از به کارگیری آزمون؟

هوش(ماهیت، تعاریف)
بیش از دو هزار سال پیش، افلاطون در کتاب "جمهوریت"، هوش را تعیین‌کننده اصلی جایگاه سیاسی و اجتماعی افراد تعریف کرد. اما مطالعه علمی هوش، از قرن نوزدهم با ایده‌ تفاوت‌های فردی در علم ژنتیک و تکامل آغاز شد.
توافق بین هوش و زندگی جنبۀ بنیادی دارد. این دو جدایی ناپذیرند. یکی بدون دیگری وجود ندارد. در هر مرحله رشد یکی تابع دیگری است. حتی از نظر وابستگی متقابل، رابطه آنها، چه از زندگی شروع کنیم و چه از هوش قابل تبیین خواهد. هوش به­ عنوان محصول زندگی، طوری جلوه می کند که گویی ابزار زندگی است.

هوش مفهومی انتزاعی است که پایه عینی و محسوسی ندارد، به این دلیل تعریف هوش دشوار است و به دلیل تنوع رفتارهای هوشمندانه، تعاریف متعددی از هوش وجود دارد. با این حال بصورت کلی تعاریف موجود در یکی از این 4 طبقه، جای دارند:
 تعاریفی که به سازگاری یا انطباق با محیط تاکید دارند.
تعاریفی که به توانایی درک روابط تاکید دارند.
تعاریفی که به توانایی یادگیری موضوعات مختلف تاکید دارند.
تعاریفی که بر تفکر انتزاعی، یعنی توانایی استفاده از مفاهیم مختلف، نمادهای کلامی و عددی تکیه دارند

دیباچه
دیوید وکسلر را می­توان به­عنوان فردی محسوب نمود که مرز بین اجرا و نمره­گذاری در مقیاس­های انفرادی هوش را برداشته و خردمندی بالینی را در تفسیر هوشبهر در نظر گرفت. وی اعتقاد داشت که در مقیاس­های هوش آزمونگر حرفه­ای بتواند فرایند اجرا و نمره­گذاری را به گونه­ای همزمان انجام دهد و مشاهده مستقیم رفتاری را در جمع­آوری اطلاعات کیفی به کار گیرد. همچنین، تفسیر از شیوه­های ساده فراتر رفته و باید اقدامات پیچیده و تخصصی را به کار گرفت تا بتوان سازه هوش را در زمینه­های بالینی تفسیر نمود.
او با انتشار کتاب معروف خویش تحت عنوان «اندازه­گیری هوش بزرگسال در سال 1944، دیدگاهی نوین و کاربردی را در تفسیر بالینی سازه هوش ایجاد نمود. او اعتقاد داشت شیوه­های تفسیر، به­عنوان اقدامات ساده و جزئی­نگر مطرح می­شوند که با خردمندی بالینی می­توان به تلفیق شیوه­های تفسیر دست یافت و روش تفسیر را به وجود آورد. وکسلر بر این اعتقاد بود که در اندازه­گیری سازه هوش با آزمون­های گروهی، نمی­توان روش­های تفسیر هوشبهر را به کار برد و فقط باید از شیوه­های ساده تفسیر هوش استفاده می­شود.