توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی حسابداری اموال در 30 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

جایگاه حسابداری اموال در میان انواع حسابداری

شناخت انواع حسابداری

اشتراک بین انواع حسابداری

حسابدار اموال و انبار کیست؟

تشریح حسابداری اموال

آشنایی با برنامه‌های حسابداری اموال

ویژگی‌هایی که هر نرم‌افزار حسابداری اموال باید داشته باشد

نقش کدینگ حسابداری در حسابداری اموال

جمع‌بندی


بخشی از متن

مقدمه

حسابداری یکی از نکاتی است که می‌تواند در موفقیت و شکست شما نقش مهمی داشته باشد. یکی از شاخه‌های حسابداری امور حسابداری دارایی‌ها است که به شما امکان مشاهده اموال مهم ‌کسب و کارتان رو میدهد. همچنین می‌توانید میزان استهلاک این دارایی‌ها را مشاهده و هزینه‌های مربوط به آن را ثبت کنید و سود و ضرری که از این دارایی‌ها ممکن است ایجاد شود را کنترل کنید. در واقع با دانش از اموال تحت مالکیت می‌توان انتظار بیشتر شدن سود و توقف ضرر احتمالی را نیز داشت. حسابداری اموال و انبار علاوه بر زیرنظر داشتن این‌ها می‌تواند دارایی‌های ثابت و غیرثابت را نیز بررسی کند.

جایگاه حسابداری اموال در میان انواع حسابداری

همانطور که خواندید برای بهبود اوضاع مالی و اطلاع دقیق از سود و زیان یک شرکت نیاز به حسابدار است، حسابداری اموال و انبار در بیشتر مواقع می‌تواند از ضررهای احتمالی جلوگیری کند. در زیر انواع حسابداری را شرح خواهیم داد.

شناخت انواع حسابداری

در شغل حسابداری زیرمجموعه و گرایش‌های مختلفی وجود دارد. مثلا حسابداری مالی که در حسابداری مالی اهداف ثبت و دسته بندی تراکنش‌های مالی یک کسب و کار یا یک شخصیت حقوقی است. در این نوع تمام صورت‌های مالی براساس استانداردهای حسابداری(GAAP) نوشته می‌شود تا همه ‌کسب و کار‌ها از یک روند خاص برای گزارش‏دهی پیروی کنند. اکثر این قانون‌ها بر اساس قوانین مالی و حقوقی هر کشور معین می‌شود و به این خاطر است که استانداردهای حسابداری کشورها باهم تفاوت دارد. در حسابداری مدیریت با دیدگاهی آینده نگرانه به دنبال راهکاری برای زیاد کردن بازدهی یک کسب و کار است. و از راه ارائه گزارش مورد نیاز به مدیر، به او در تصمیم گیری کمک مهمی می‌کند. در اصل این نوع حسابدار تمرکز اصلی خود را روی کمک به مدیریت می‌گذارد تا اینکه تمرکز روی رعایت استاندارد و اصل‌های حسابداری داشته باشد.

نوع دیگر حسابداری بهای تمام شده است که به این نوع حسابداری، حسابداری هزینه هم می‌گویند. این نوع اغلب در صنعت و صنایع بیشتر کاربرد دارد که می‌تواند هزینه‌های تولیدی و میزان هزینه خدمات را محاسبه و به مدیریت اطلاع دهد و بهای تولید یک محصول را تعیین کند. حسابداری اموال بیشتر به دنبال ثبت هزینه و جلوگیری از وارد آمدن ضرر به شرکت مربوطه است. و اکثرا دارایی‌های مجموعه را از نظر استهلاک و بازدهی بررسی میکند. در ادامه بیشتر در این مورد توضیح خواهیم داد. حسابدار مالیاتی زیر نظر سازمان دارایی فعالیت میکند، به منظور کنترل فعالیت ‌کسب و کار‌ها از نظر قوانین مالیاتی و شفافیت حساب‌ها، آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد و هرگونه مشکل را به سازمان دارایی گزارش میکند.

و ...